Thanks for sustaining us !
(With flair & good humor and endless culinary variety!)
Philip Jones, Associate Lecturer History, Un. of Adelaide (Feb - June 2019)
“Van september 2018 tot en met juni 2019 heeft Personal Pie onze lunches verzorgd. Vijf dagen per week konden wij rekenen op een zeer smakelijke, gezonde en uitgebalanceerde warme maaltijd. Robert Jan kookt met krakend verse, natuurlijke ingrediënten en zorgt voor veel variatie, heel belangrijk in een groot (internationaal) gezelschap van 20 tot 40 personen dat dagelijks aanschuift. Daarbij houdt hij rekening met ieders wensen en allergieën.
Robert Jan kookt met hart en ziel en dat proef je!”
Yvonne Stommel, Netherlands Institute for Advanced Study (NIAS-KNAW)
Vond het heel fijn dat je voor ons hebt gecaterd, RJ. Het was echt heerlijk wat je elke keer op tafel toverde. Ik ga je zeker weer benaderen voor een andere klus!
Nikki, free lance producent televisie serie Dropje (maart -juni 2019)
"Veel dank Robert Jan voor al het culinaire geweld! Prachtig eten, waar ik nog maanden van zal moeten afkicken"
Thijs Brocades Zaalberg, associate professor (NIHM, feb - juni 2019)
Thanks for all the lovely food - and desserts.
We were so lucky to have you with us!
Stephen Brown, Prof. of political science, Un. of Ottawa (Sep 2018 - June 2019)
"MANY MANY THANKS FOR THE DELICIOUS MEAL AND YOUR SPECIAL CONSIDERATION FOR THE SEMINAR GUESTS!
I AM GRATEFUL FOR THE LOVELY EFFORTS"
Ana Maria Gómez López, artist in residence NIAS (Feb - June 2019)